Voita Pelago!

#Pyöräilytalvi-kuvakisan voitto Ouluun!

Pyöräliiton marraskuussa 2020 järjestämän #Pyöräilytalvi-kuvakilpailun voittajaksi valittiin yllä näkyvä valokuva. Kisan voittaja palkitaan ruhtinaallisesti Pelagon hienolla kolmivaihteisella polkupyörällä.

Tuomariston perustelut voittajan valinnalle:

”Onnistuneesti hetken vanginneesta kuvasta voi aistia vauhdin ja pimeän ajan pyöräilyn ilon. Kännykällä otettu kuva viestii taitavasti, että pyöräily kuuluu kaikille ja kaikilla on oikeus turvalliseen ja sujuvaan pyöräilyyn Käyttäjän kirjautumistunnus  kaikkein ensimmäiseksi lapsilla. Myös punaisen takavalon merkitys konkretisoituu kuvassa mainiosti.”

Voittajan valinta oli tänä vuonna vaikea tehtävä, sillä #Pyöräilytalvi-kuvakisan suosio ylitti kaikki odotukset. Kuvia lähetettiin viikossa yli 400 kpl ja osallistujien taso oli tänä vuonna poikkeuksellisen korkea. Kilpailun järjestänyt Pyöräliitto haluaa kiittää kaikkia kuvia ottaneita ja onnitella voittajaa. Yhdessä näytimme kaikki, että vaikka talvi tulee, niin suomalaiset jatkavat polkemista ympäri vuoden!

#Pyöräilytalvi-kuvakisaan osallistutiin yli odotusten – kuvia julkaistiin viikossa yli 400.

Pyörä on talvellakin yliveto kulkupeli, kunhan muistaa pukeutua mukavasti, ennakoida liikenteessä ja valaista itsensä – valkoista eteen ja punaista taakse.